Rólunk

ÜDVÖZLÜNK A MEDCANNABIS VILÁGÁBAN!

MedCannabis Magyarország Kft. alapítója, három üzletember, akik MedCannabis megalakulása előtt is sikeres üzletembernek mondhatták magukat, más üzleti ágazatban. 2018-ban jött elsőnek az ötlet az alapítók részéről, hogy megalkossák a legális kannabisz fagylaltot. Mivel az egyik alapító jó barátja, a Magyarországi fagylalt készítés egyik ,,nagyágyúja”, így az alapok adottak voltak. A sok hónapos tesztelés, kiváló alapanyagok felkutatása után és üzemi engedélyek beszerzését követően, 2020 második negyedévében ez létre is jött, az első tervünk, álmunk megvalósult.
Létre jött a MedCannabis fagylalt!

CannabisFood

 

Az Euphoria termékcsalád létrejötte Magyarországon 2019-ben kezdődött. Az egyik alapító részéről jött egy ötlet külföldi tartózkodása idején, természetesen nem titok, a külföldi ország nem más volt, mint a meseszép Olaszország, mondhatjuk az ötlet ,,alapja” itt született meg. Ez a csodás mediterrán ország mutatja legtöbbször a jövőt és a trendet! Hiszen Olaszországban már most ömlesztve vannak legális kannabisz élelmiszerekkel a polcok, és az Amszterdam életérzést idéző CANNABIS SHOP -ok. De már nem csak Olaszország mondhatja ezt el magáról ezt a kiváltságos életérzést, hanem több EU tagállam is és itt most nem Hollandiára gondolunk.

Cannabis Food
2019 év elején jött a gondolat, hogy itt az idő megreformálni Magyarországot ezen a téren, itt az idő megkóstoltatni a magyarokkal a legális kannabisz élelmiszereket. De első lépés, a tökéletes partner felkutatása volt, aki Európába véleményünk szerint a legjobb! 2019 második negyedévében elkezdtük a tárgyalást a csehországi Euphoria legális kannabisz termékcsalád vezetőivel és hónapokra rá megállapodtunk, hogy miben is leszünk kizárólagos forgalmazók Magyarországon, ez volt a második tervünk és álmunk. A MedCannabis Magyarország Kft. lett 2020 szeptemberétől a kizárólagos forgalmazója az Euphoria termékcsalád alkohol tartalmú termékeinek. Magyarországon kizárólag két fő forgalmazó cég van, abból az egyik a MedCannabis Magyarország Kft! Számunkra ez nagy megtiszteltetés, hogy Európa egyik legjobbjával dolgozhatunk együtt, és ilyen módon bizalmat szavazva nekünk.

 

EUPHORIA logo
A MedCannabis csapata és alapítói nagy lehetőséget látnak a legális kannabisz termékek piacában, ez a jövő, erre fejlődik világunk! A magyar jogszabályokat áttekintettük több ügyvéddel, és azon kannabisz termékeket preferáljuk mi is, amit a magyar jogszabály is preferál. Véleményünk szerint a Magyar jogszabály, amennyit enged, az tökéletes és biztonságos! Nem kell több! Itt az idő, hogy utat törjünk a téveszmék ellen, hogy a kannabisz csak rossz lehet! Ez szerintünk nem igaz, a kannabisz akár jótékonyan is hathat az emberi szervezetre, ideje ezt is számításba venni. MedCannabis csapata hisz a legális kannabisz termékek sikerességében, mi e szerint is cselekszünk! Sok tervünk, álmunk van még. Ha te is így vélekedsz mint mi, legyél partnerünk és tapossuk ki együtt az utat! Legyen a legális kannabisz elterjedése, sikeressége a közös álmunk és tervünk.

Franchise
NE LEGYÉL ÁTLAGOS!
LEGYÉL INKÁBB KÜLÖNLEGES, ÉS EGYEDI!

Kannabiszt mi egy dologhoz tudnánk hasonlítani viccesen, mivel a társadalmak a múltban csorbították ,,jó hírnevét”: olyan Ő mint egy ,,rosszgyerek”, de mégis egy zseni (értjük ide, az emberi szervezetre gyakorolt esetleges jótékony hatásait)!

Üdv: MedCannabis & Euphoria Magyarország csapata

Menü