Franchise

MedCannabis Magyarországnak két fő partner típusa van, standard partner és franchise partner. A franchise partneren belül három melléktípus van. Különbség az, hogy a standard partnerünk elhelyezi üzletében az Euphoria termékcsalád egyes termékeit, de nem csak kizárólagosan kannabisz termékeket értékesít, hanem minden más típusú élelmiszert is, de ezen partnerünk nem használhatja a MedCannabis lógónkat és arculatunkat.

Franchise
Franchise partnereink üzleteiben kizárólag csak legális kannabisz termékek, élelmiszerek lehetnek, amiket a MedCannabis Magyarország gyárt vagy forgalmaz. Franchise üzlet lényege az az, hogy 100%-os Amszterdam életérzést legálisan átadjuk vásárlóink, fogyasztóink részére. Így lesznek csak a CANNABIS SHOP -ok sikerre ítélve. Franchise partnerünk használhatja a MedCannabis logót és arculatát. Magyarországon a legális SHOP útját a MedCannabis Magyarország csapata kezdte el ,,kitaposni”, ezt nem veheti el cégünktől senki sem, így számunkra fontos a biztos siker miatt, hogy franchise partnereink között különbséget tegyünk és típusokra osszuk őket.


Franchise partner lehetőségek/típusok:

CANNABIS SHOP:

Ezen partnerünk nyit egy olyan típusú üzletet, amelyben csak és kizárólag Euphoria termékcsalád termékei vannak, értjük ide a kannabiszos csokoládét, chipset, nyalókákat, alkoholt, süteményeket és más kannabisz finomságot. Lehetőség van kannabisz ajándéktárgyak értékesítésére is.

ICE CREAM AND DELICATES: 

Ezen partnerünk nyit egy MedCannabis fagylaltozót, amelyben kizárólag Euphoria termékcsalád termékeit értékesíti pluszban, értjük ide a kannabiszos csokoládét, chipset, nyalókákat, süteményeket és más kannabisz finomságot. Ezen partnerünk értékesítheti a titkos recept alapján létrehozott intenzív kannabisz ízű limonádénkat is.

CANNABIS COFFEE SHOP & BISTRO: 

Ezen partnerünk nyit egy olyan tipusú üzletet, amelyben csak és kizárólag Euphoria termékcsalád termékei vannak, értjük ide a kannabiszos csokoládét, chipset, nyalókákat, alkoholt, süteményeket és más kannabisz finomságot. Lehetőség van kannabisz ajándéktárgyak értékesítésére is. Ezen partnerünk értékesítheti a titkos recept alapján létrehozott intenzív kannabisz ízű limonádénkat és kávé különlegességünket.

JELENTKEZZ PARTNERNEK!

GONDOLD ÁT HOGY HOGYAN SZERETNÉL INDULNI!
STANDARD VAGY FRANCHISE RENDSZER?
HA FRANCHISE RENDSZER, MELYIK TÍPUS?
KÉRLEK EZT ÜZENETBE ÍRD LE NEKÜNK. KÖSZÖNJÜK!

Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.
Fill out this field

FranchiseMi megálmodtuk és ,,elsőként” létrehoztuk Magyarországon 2020 második/harmadik negyedévében! Legyél standard partnerünk vagy franchise partnerünk. Nyisd meg az első Cannabis Shop üzletedet a városodban, kerületedben. Ne maradj le!

JÓ TUDNI! PANDÉMIÁS HELYZET MIATT, JELENLEG FRANCHISE DÍJAT NEM SZÁMOLUNK FEL!

Hangulatában ide illő dallal lepnénk meg titeket, amíg átgondolod a legális kannabisz üzletben rejlő lehetőséget. Legyél különleges és egyedi!

Menü